Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij verzenden je lekkernijen of andere producten via MyParcel van PostNL.

We doen ons uiterste best om je bestelling in Nederland binnen 3 werkdagen, na ontvangst van je betaling, bij je te bezorgen. Via een handig Track & Trace nummer volg je de status van je bestelling.

Verzendkosten

Wij berekenen vaste verzendkosten tot een maximum van 23 kg. 

Gratis verzending in Nederland bij besteding vanaf 50 EUR.

Gratis verzending in België bij besteding vanaf 100 EUR.

Retourneren

Wil je een product retourneren? Dit is geen probleem! Via de link in de email die we je toesturen kun je dit eenvoudig regelen. 

Je hebt het recht om je product tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag terug. Alleen de kosten voor het terugsturen zijn voor eigen rekening. 

Herroepingsrecht

Maak je gebruik van het herroepingsrecht? Dan dien je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking te retourneren. In verband met de hygiëne mag de verzegeling van de voedingsproducten niet zijn verbroken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden.  

Zodra wij je product in goede orde hebben ontvangen, betalen wij je het orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen aan je terug. 

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je een vraag over het verzenden? Of wil je een product retourneren? Neem dan hier contact met ons op. We helpen je graag verder.