Gratis verzending in Nederland vanaf 50 EUR

Dit is een afbeelding van de oprichter van PortugalXclusive in Nederland. Een webshop met ecovriendelijke verzorgingsproducten uit `Portugal

Van passie naar duurzame webshop 

Onze eigen ervaringen en enthousiasme over biologische producten uit Portugal, hebben geleid tot de oprichting van deze webshop.

Portugal heeft een wereldbekende know-how op het gebied van de duurzame productie van exclusieve zepen, shampoos en verzorgingsproducten. De heilzame werking van de biologische ingrediënten is ongekend, die voor een groot deel van eigen bodem komen, zoals bijvoorbeeld extra vierge olijfolie; de basis van veel producten. De overstap naar natuurlijke verzorgingsproducten heeft ons geholpen om huidproblemen, waaronder eczeem, onder controle te houden. En eenmaal overgestapt wil je niets anders meer. 


Eco-vriendelijke keuzes 

Het is onze persoonlijke missie geworden om te consuminderen en bewuste keuzes te maken voor een positieve leefstijl.  Ofwel: bewuster consumeren en maximaal genieten in harmonie met elkaar en Moeder Aarde. Zo blijven we trouw aan onze waarden, terwijl we ons hier mooi bij voelen.♡

  • dierproefvrij
  • plasticvrij
  • biologisch

Met deze webshop willen we ook jou laten kennismaken met deze (h)eerlijke producten. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.