Over ons

Graag stellen wij ons aan je voor. Wij zijn António & Panthera. Geregeld reizen wij met ons gezin naar het mooie Portugal. Terug naar de thuisbasis van António. 

Daar genieten wij van de zon, de zee, het unieke landschap en de relaxte sfeer. We lopen door de pittoreske steegjes met handbeschilderde tegeltjes. In een achterafstraatje vinden we restaurantjes waar families de heerlijkste gerechten op tafel toveren. 

Voor goed eten heb je soms maar weinig nodig. Je hoeft geen ster in de keuken te zijn om toch te kunnen stralen. Met onze hoogwaardige producten proef je de zon op je bord!

Als we weer thuis zijn in Nederland proberen we hieraan vast te houden en in dezelfde sfeer te komen. Helaas is het aanbod van Portugese producten online beperkt. In andere webshops ontbreekt het Portugal van nu. Hier willen we graag op inspelen.

Het Portugal van nu: authentiek en eigentijds

We zien dat Portugal op culinair gebied verrassend veel te bieden heeft. Het land heeft een rijke cultuur met traditionele ambachten zoals vissen en houtbewerken.

Dit is de charme van Portugal, waar wij voor zijn gevallen. Je ziet het aan de keuze van onze producten, waaronder onze tapasplanken en onze visconserven. En je proeft het.

Ambachtelijke Portugese delicatessen en producten

Wij staan voor exclusief en daarom noemen wij ons PortugalXclusives. Wij laten je  kennismaken met (h)eerlijke producten die recht doen aan dit erfgoed. Bij ons krijg je exclusieve specialiteiten en producten uit Portugal op basis van natuurlijke ingrediënten en materialen. 

De artikelen zijn afkomstig van lokale kleinschalige familiebedrijven. Daar bewaren zij traditionele recepten en bereidingen al generaties lang. Je proeft het in verrassende smaken en elementen en "een moderne twist" in authentieke producten. 

Bij ons kies je voor exclusieve Portugese delicatessen en producten. Wij selecteren op: 

  • biologisch
  • lokaal geproduceerd
  • authentiek en eigentijds
  • intense smaakbeleving
  • als origineel cadeau voor jezelf of voor een ander

Duurzaam en verantwoord ondernemen 

Wij hebben onze samenwerkingspartners met zorg geselecteerd. Deze bedrijven gebruiken  natuurlijke en veelal biologische producten, hun processen zijn duurzaam, de oplages klein. Zo dragen ze bij aan een betere toekomst van onze planeet. 

Voor ons tellen de kleine dingen, die ons groot plezier leveren: onze geluksmomentjes. Intens genieten van pure smaken zoals:

  • biologische kruiden
  • handgewonnen Flor de Sal (zout)
  • biologische olijfolie
  • beroemde Piri Piri's voor een beetje of juist heel veel pit

Verras jezelf of een ander met een uniek geschenk!