Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

The joy of giving

The joy of giving. Herken je dit? Het gevoel van blijdschap dat je krijgt als je een ander verrast met een cadeau. Een cadeau waarmee je laat zien dat je het met zorg hebt uitgezocht. Een cadeau met een verhaal. En hoe fijn is het als het ook nog eens uniek is en niet in de schappen van alle bekende winkels ligt. Heel fijn! 

Lees meer »

Schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes, speciale aanbiedingen en informatie over Portugal en de herkomst van onze producten? Klik op de afbeelding en schrijf je in. Tot snel! www.portugalxclusives.nl

Lees meer »

Thee uit Portugal

Nu de herfst weer zijn intrede heeft gedaan krijgt de theepot bij ons weer een prominente plek op tafel. Met een heerlijke kop dampende thee achter de laptop of lekker op de bank. Dit geeft me een gevoel van comfort. Met zijn allen drinken we heel wat koppen thee op een dag. En mooi meegenomen dat het ook nog eens gezond is. 

Lees meer »

Authentiek Portugese zeep

Onze badkamer was een toonbeeld van bontgekleurde flessen douchegel, doucheschuim en douchecrème in vele varianten. In een gezin van 4 personen stond er immers voor ieder wat wils.

Lees meer »