Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Beauty geheimen uit Portugal

Portugal is voor steeds meer Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. Voor iedereen die weg wil van massatoerisme, zoekt naar authenticiteit, rust en een heerlijk klimaat is Portugal het antwoord op deze behoeften. De ruige kust, met kliffen en brede zandstranden strekken zich uit langs de Atlantische Oceaan. Terwijl het binnenland een divers landschap onthuld van glooiende heuvels, bossen van eucalyptus bomen en oude kurkeiken.

Lees meer »

Duurzame mondkapjes van Kurk

Heb jij al een mondkapje, waarover je tevreden bent? En dan bedoel ik een mondkap die je geen benauwd gevoel geeft, gemakkelijk te reinigen is en ook nog eens een stijlvolle look heeft? Heb je er nog geen? Of ben je niet tevreden over je huidige mondkapje? Lees dan vooral verder en laat je inspireren.

Lees meer »

Creatief met vis in blik

Nu we met zijn allen meer thuis zijn om het corona-virus niet verder om zich heen te laten grijpen, maken we van de nood een deugd. We hebben het dagelijks ritme met school-en thuiswerk zo goed mogelijk opgepakt en langzaam aan versoepelen de maatregelen. De momenten van rust, werk en emotie beleven we hierdoor heel bewust. We brengen meer tijd met elkaar door aan de keukentafel en we kokkerellen creatief met de boodschappen die we in huis hebben. 

Lees meer »

Portugese Geitenmelkzeep

Als we de reclames mogen geloven dan zijn veel industriële zeepproducten en douchegels van bekende A-merken zacht voor de huid. Helaas blijkt dit vaker dan we zouden willen geloven, een grote marketing (zeep)bubbel. Een artikel uit onder andere de Volkskrant van 3 februari 2020 drukt ons weer met de neus op de feiten. 

Lees meer »

Made with Love from Portugal

Dat onze delicatessen en cadeau-artikelen uit Portugal komen is inmiddels wel bekend. Toch wil ik je graag meer vertellen over de herkomst van onze producten. Wat maakt ze zo bijzonder?

Lees meer »

Portugese smaken

Ben je benieuwd naar onze Portugese lekkernijen? Maar weet je niet hoe ze te gebruiken? Met onze voordeel verpakkingen kun je eenvoudig verschillende producten uitproberen. En als bonus doen we er gratis suggesties voor je bij :-). Is dat niet gemakkelijk?

Lees meer »