Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Ezelinnenmelk zeep

Heb jij wel eens van gehoord "ezelinnemelkzeep"? In deze blog lees je waarom dit eeuwenoude beauty geheim niet mag ontbreken in het lijstje met jouw favoriete huidverzorgingsproducten. Ezelinnenmelk zeep van PortugalXclusives is biologische zeep met een zeer hoog aandeel ezelinnenmelk. 

Lees meer »

Zuivere huid iets voor jou?

Heb jij alles al geprobeerd om een zuivere huid te krijgen? Heb je last van puistjes, mee-eters, overtollig talg of een glimmende huid? En heb je de ene lotion of crème na de andere geprobeerd, maar nog geen resultaat op de lange termijn bereikt? Lees dan verder. 

Lees meer »

Vind jouw perfecte kerstgeschenk

Life is a Gift. Share more. De feestdagen naderen. De tijd van gezelligheid en samen zijn met dierbaren. Hoe we de kerst dit jaar ook vieren, bij elkaar op of afstand. Meer dan ooit staat Kerstmis in het teken van saamhorigheid en aandacht voor elkaar. Verras jouw dierbaren deze kerst met een bijzonder cadeau dat met zorg en respect voor de mens en het milieu is gemaakt.

Lees meer »

Mijn ervaring met een shampoo bar - krultype 3C

Een leuke bijkomstigheid van een webshop eigenaar is toch wel het uitzoeken, testen en vergelijken van nieuwe producten. Ik vind het belangrijk om mijn eigen ervaring te hebben met een product. Te weten hoe het voelt, hoe het ruikt of hoe iets smaakt. Dat geeft mij een heleboel informatie die ik kan omzetten in tekst. Ik ervaar het als een luxe en een must om producten uit te zoeken waar ik achtersta en die passen in de visie van onze webshop. 

Lees meer »

Waarom overstappen op een shampoo bar?

Je bent het vast wel eens tegengekomen de term "shampoo bar" of "solid shampoo". Maar je hebt je er nog niet in verdiept, laat staan uitgeprobeerd. Wellicht kan ik je in deze blog op weg helpen jouw keuze te maken. Wat houdt het eigenlijk in? Heel eenvoudig gezegd, is het een vaste shampoo zonder de plastic fles. In de vorm van een stuk zeep, speciaal ontwikkeld voor het reinigen en hydrateren van je haar en hoofdhuid. Nog niet overtuigd? Lees dan vooral verder. Er zijn enkele belangrijke feiten die je niet mag missen, zodat jij de juiste keuze kan maken. 

Lees meer »