Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Ezelinnenmelk zeep

Gepubliceerd op 10 maart 2021 om 14:56

Heb jij wel eens van gehoord "ezelinnemelkzeep"? In deze blog lees je waarom dit eeuwenoude beauty geheim niet mag ontbreken in het lijstje met jouw favoriete huidverzorgingsproducten. Ezelinnenmelk zeep van PortugalXclusives is biologische zeep met een zeer hoog aandeel ezelinnenmelk. 

Anti-aging
Ezelinnenmelk staat bekend om zijn geneeskrachtige en uitzonderlijke anti-veroudering eigenschappen. De melk is rijk aan vitaminen en mineralen. Het hoge proteïne gehalte in de melk zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt en heeft verstevigende, herstellende en vernieuwende eigenschappen. Onze handgemaakte zepen bevatten maar liefst 30% ezelinnenmelk die ze een ongeëvenaarde zachtheid en romige textuur geeft. Ze zijn perfect te gebruiken in je dagelijkse routine op de gevoelige huid van je gezicht, handen en je lichaam. 

Herkomst
De ezelinnenmelk is afkomstig van een biologische boerderij in de Portugese vallei van Sorraia, waar de dieren in perfecte harmonie met de natuur leven. Tot wel 95% behoort tot het inheemse Portugese ras Mirandesa, dat met uitsterven wordt bedreigd. Op deze manier ondersteunen ze, door het produceren van deze cosmetica, de ontwikkeling van deze bedreigde dieren die, nadat ze de mens eeuwenlang in de landbouw hebben gediend, nu een nieuwe missie kunnen krijgen.

 

Voordeelbox Ezelinnenmelkzeep
Grijp nu je kans om kennis te maken met deze bijzonder lekkere zepen. Je huid zal je dankbaar zijn. Onze bestseller bieden we daarom vanaf nu aan in een voordeelbox bestaande uit 4 stuks in de geuren:

  • zoete rozen (2 stuks)
  • rustgevende lavendel (1 stuk)
  • verkwikkende munt/marjolein (1 stuk)

Bij aankoop van de voordeelbox zijn de verzendkosten in Nederland gratis!

Met je voorraad kun je een tijdje vooruit en onbezorgd genieten van deze verrukkelijke zepen. Nog een voordeel is dat je pakket door de brievenbus past en je niet thuis hoeft te zijn voor de ontvangst van je pakket. 

 

Onbezorgd genieten - haal ze snel in huis! Vragen? Neem contact met ons op via info@portugalxclusives.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.