Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Zuivere huid iets voor jou?

Gepubliceerd op 2 januari 2021 om 16:20

Heb jij alles al geprobeerd om een zuivere huid te krijgen? Heb je last van puistjes, mee-eters, overtollig talg of een glimmende huid? En heb je de ene lotion of crème na de andere geprobeerd, maar nog geen resultaat op de lange termijn bereikt? Lees dan verder. 

Het antwoord op de vraag gaat terug naar de basics. Een goede huidverzorging begint met het gebruik van natuurlijke verzorgingsproducten. Veel producten bevatten verborgen chemische ingrediënten, die je huid kunnen irriteren. Het is niet verwonderlijk dat het resultaat maar van korte duur is. Jammer, want de mooie verpakking en marketing leuzen hadden je toch echt iets anders beloofd.

Stop met het verspillen van geld en stap over op natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten. Laat je huid stralen. 

Biologische handgemaakte zeep

Door je huid te reinigen met biologische en handgemaakte zeep breng je je huid weer in balans. Handgemaakte zeep met natuurlijke biologische ingrediënten is rijker dan fabriekszeep, die op grote schaal wordt geproduceerd. Onze zepen zijn handgemaakt in Portugal. Zij staan al generaties lang bekend om hun unieke zeepmakers processen. Het is een zorgvuldig en tijdrovend proces dat ze met zorg en vakkundigheid uitvoeren. Hierdoor behouden de zuivere oliën en ingrediënten al hun unieke verzorgende eigenschappen. Een ander belangrijk feit is dat de handgemaakte zepen uit Portugal rijk aan glycerine zijn, waardoor je huid soepel en stevig blijft. Glycerine is een kostbaar goedje. Fabrikanten gebruiken de glycerine die tijdens het zeep maken vrijkomt veelal voor andere bijproducten, zoals bijvoorbeeld lotions of crèmes om apart te verkopen. Je krijgt dus een minder rijk product van een veel lagere kwaliteit. Door het weghalen van de glycerine droogt fabriekszeep de huid uit.


Een handgemaakte zeep is daarom in alle opzichten beter. Het is gericht op de verzorging van jouw huid zonder het uit te drogen of te beschadigen. Kortom, je huid krijgt de kans om van binnenuit te herstellen. Je profiteert van een win-win situatie. Het productieproces is milieuvriendelijk, je gebruikt minder plastic en het is beter voor jouw huid èn portemonnee. 

 

Houtskool zeep
Onze topper die ervoor gemaakt is om je een gave huid te geven en te ontdoen van onzuiverheden, is onze biologische olijfzeep met actieve houtskool. Actieve houtskool onttrekt vuil dat diep in de huid ligt. Zuivert de poriën van de huid en het herstelt de natuurlijke balans van je huid. Zelfs deze krachtpatser is zacht voor je huid. Je zult je verbazen over het resultaat. De zeep heeft een milde en ontspannende geur en werking door de etherische dennenolie die is toegevoegd. Geschikt voor het hele gezin.

Laat deze zeep deel uitmaken van jouw dagelijkse verzorgingsroutine. Tip: laat de zeep schuimen in je handen en breng aan op je lichaam en gezicht. Laat enkele minuten intrekken en spoel af met water. Leg de zeep op een droge plek, bij voorkeur op een zeepschaaltje. Zo geniet je langer van de zeep.

 

Je bent slechts enkele stappen verwijderd van een mooie huid! Neem gerust een kijkje in onze webshop en ontdek al onze natuurlijke zepen. Heb je vragen? We staan je graag te woord. Stuur je mail naar info@portugalxclusives.nl

 

Of deel je ervaringen onderaan deze blog.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.