Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Vind jouw perfecte kerstgeschenk

Gepubliceerd op 13 november 2020 om 20:16

Life is a Gift. Share more. De feestdagen naderen. De tijd van gezelligheid en samen zijn met dierbaren. Hoe we de kerst dit jaar ook vieren, bij elkaar op of afstand. Meer dan ooit staat Kerstmis in het teken van saamhorigheid en aandacht voor elkaar. Verras jouw dierbaren deze kerst met een bijzonder cadeau dat met zorg en respect voor de mens en het milieu is gemaakt.

NIEUW: Cherry Blossom & Mist Gift Set
Onze nieuwe cadeau sets zijn een mooie toevoeging aan ons assortiment. Geïnspireerd op de natuur met haar wilde landschapsboomgaarden, bloeiende tuinen en de zilte zeekust. Een sensatie voor de zintuigen. 
De set bestaat uit:

  • Luxe parfum tegel van porselein. De tegel behoudt het parfum meer dan 700 uur
  • Solid Shampoo bar geschikt voor ieder haartype (100% vegan)
  • Hydraterende zeep voor lichaam en gezicht. Natuurlijk en rijk aan essentiële oliën

 

NIEUW: Cadeaubon PortugalXclusives.

Kan je geen keuze maken? Kies dan voor een PX-cadeaubon. Zo ben je er van verzekerd dat degene die je verrast altijd zijn of haar favoriete product kiest. Bestel jouw cadeaubon hier in slechts enkele stappen.

 

Betaalbare luxe cadeaus
Uiteraard kun je ook kiezen uit een van onze andere ecologische artikelen. Vind jouw perfecte kerstgeschenk Heerlijke feel good cadeaus voor een zachte persoonlijke verzorging zonder schadelijke stoffen. De lekkerste natuurlijke zepen uit Portugal voor een stralende huid of een solid shampoo voor een gezonde haardos. Of kies uit een van de biologische theegeschenken. Zo geniet je van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Goed voor jou en onze Aardbol. Via deze knop bekijk je alle cadeaus. 

Bestel en ontvang een extra verrassing bij je bestelling. Op=Op! Wees er op tijd bij in verband met grote drukte tijdens feestdagen.

 

Vragen? We helpen je graag.  Stuur je mail naar info@portugalxclusives.nl 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.