Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Beauty geheimen uit Portugal

Gepubliceerd op 5 augustus 2020 om 18:20

Portugal is voor steeds meer Nederlanders een favoriete vakantiebestemming. Voor iedereen die weg wil van massatoerisme, zoekt naar authenticiteit, rust en een heerlijk klimaat is Portugal het antwoord op deze behoeften. De ruige kust, met kliffen en brede zandstranden strekken zich uit langs de Atlantische Oceaan. Terwijl het binnenland een divers landschap onthuld van glooiende heuvels, bossen van eucalyptus bomen en oude kurkeiken.

Het land kent vele pareltjes die door de trotse en vriendelijke bewoners gastvrij aan ons worden voorgesteld. Het toerisme is een belangrijke bron van inkomsten. Het is een prachtig land dat veel te bieden heeft als vakantieland, maar wist je dat Portugal ook een verrassend aanbod heeft van authentiek en eigentijdse producten? Portugal heeft een populair en cultureel erfgoed dat de tijd tart. 

Deze afbeelding  laat de natuurlijke ingredienten zien van natuurlijke zeep uit Portugal

Natuurlijke verzorgingsproducten

Wereldwijd staat Portugal al sinds de oudheid bekend om de productie van hoge kwaliteit natuurlijke zepen en verzorgingsproducten. Portugese zeep is een begrip in de cosmetica wereld door het gebruik van hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Verpakt in prachtige wikkels met art-deco design of typische patronen van de welbekende Portugese tegeltjes, hebben de zepen een chique uitstraling. In Portugal is het gebruik van een echt stuk natuurlijke zeep nooit weggeweest. En stiekem onthullen we hiermee het beauty geheim uit Portugal.  

De kennis van de oude ambacht is doorgegeven aan de volgende generaties. Innovatieve ondernemers hebben authentieke producten nieuw leven in geblazen. Het gebruik van duurzame grondstoffen is een belangrijk onderdeel bij de zeepproducenten. Ze voldoen aan de strenge criteria van duurzaam en verantwoord ondernemen. #zerowaste #plasticfee #crueltyfee #duurzaamondernemen

Houd jij van natuurlijke verzorgingsproducten die met liefde en op ethische wijze zijn gemaakt? Of zoek je een mooi cadeau? Neem dan snel een kijkje in onze webshop. Wij willen het beste uit Portugal met jou delen; onze passie, onze ervaringen en onze liefde voor het land. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan de promotie van het land en dragen we een steentje bij aan de economische groei.

Wat zijn jouw favoriete verzorgingsproducten? Laat het ons weten zodat we ons aanbod kunnen blijven afstemmen op jouw behoeften.

 

Binnenkort verkrijgbaar in onze webshop:

Haarzeep / solid shampoo. Een blok haarzeep met de lekkerste pure ingrediënten. Voor ieder haartype.
Gaat 3x langer mee dan een fles shampoo!

Verzorgende zeep voor lichaam en gezicht. Natuurlijke zeep, rijk aan natuurlijke oliën. Zacht voor de huid.

1% van de jaarlijkse opbrengsten doneert de producent aan non-profit milieu-organisaties voor het beheer en de bescherming van natuurreservaten in Portugal.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.