Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Duurzame mondkapjes van Kurk

Gepubliceerd op 22 juli 2020 om 16:22

Heb jij al een mondkapje, waarover je tevreden bent? En dan bedoel ik een mondkap die je geen benauwd gevoel geeft, gemakkelijk te reinigen is en ook nog eens een stijlvolle look heeft? Heb je er nog geen? Of ben je niet tevreden over je huidige mondkapje? Lees dan vooral verder en laat je inspireren.

Deze afbeelding toont de ingrediënten van Portugese geitenmelk zeep. 3 glzaen gevuld met rozemarijnblaadjes, geitenmelk en extra vierige oijfolie

Nieuwe gewoonten

Ik weet niet wat jou ervaring is, maar ik voel me veiliger met het dragen van een mondkapje in publieke ruimten. Niet alleen wanneer ik hiertoe verplicht ben zoals in het OV of in het vliegtuig. Ook in de supermarkt of een andere winkel, waarbij de kans aanwezig is dat de 1,5 meter afstand niet altijd kan worden gegarandeerd. In mijn tas neem ik mijn mondkapje van 100% kurk textiel overal mee naar toe. Met wat alcohol en een doekje desinfecteer ik het gevoerde mond-en neusmasker eenvoudig. Het filter is vervangbaar, wel zo handig. Kurk is een natuurlijk product dat afneembaar, licht en hypoallergeen is en zeer snel droogt. Het zit comfortabel en is ademend, waardoor het niet benauwd aanvoelt. Het is uiteraard even wennen dat dit onze nieuwe realiteit is, maar waarom zou je je er tegen verzetten? Mijn motto is: "pas je aan en omarm nieuwe gewoonten zolang het gevaar nog niet is geweken ter bescherming van jezelf en een ander". Kies wat bij jou past, kies voor kwaliteit, comfort, design en milieuvriendelijk. 


Stijlvol kurk

Probeer het zelf en stap over op een ecologisch en trendy mondkapje van 100% kurk textiel. Zoals al onze artikelen komen ook deze uit Portugal, waar ze met zorg zijn gemaakt. Wist je dat Portugal de op een na grootste leverancier van kurk is in de wereld? Kurk is een duurzaam product dat volledig biologisch afbreekbaar is en hiermee zero-waste achterlaat. Een goede motivatie om je wegwerp mondkapjes te verruilen voor een groen alternatief waarmee je geld bespaart en je ook nog eens classy uitstraling geeft. Het is voor mij glashelder. Alleen samen maken we het verschil; een betere en veiligere planeet. Wat kies jij? Je bestelt jouw mondmasker van kurk eenvoudig online. We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Of deel je foto op social media (Facebook en Instagram) waarin je ons tagt. Caring = Sharing. Let's all stay safe and make a difference!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.