Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Creatief met vis in blik

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 17:33

Nu we met zijn allen meer thuis zijn om het corona-virus niet verder om zich heen te laten grijpen, maken we van de nood een deugd. We hebben het dagelijks ritme met school-en thuiswerk zo goed mogelijk opgepakt en langzaam aan versoepelen de maatregelen. De momenten van rust, werk en emotie beleven we hierdoor heel bewust. We brengen meer tijd met elkaar door aan de keukentafel en we kokkerellen creatief met de boodschappen die we in huis hebben. 

Deze afbeelding toont de ingrediënten van Portugese geitenmelk zeep. 3 glzaen gevuld met rozemarijnblaadjes, geitenmelk en extra vierige oijfolie

Portugese visconserven

Een ideaal moment om te experimenteren met onze visconserven. Visconserven zijn voedzaam, verrukkelijk en geweldig om in huis te hebben. Je kunt ze lang bewaren en er op ieder moment van de dag van genieten. 

Waar in Nederland visconserven nog niet de status van delicatessen hebben, is dit In Portugal het tegenovergestelde. Je vindt ze in vele variaties en prijsklassen. En in de hippe cafés of restaurant mogen de verfijnde tapas uit blik niet ontbreken. Onze leverancier van visconserven is een van oudsher traditioneel familiebedrijf. Om de hoge kwaliteit te garanderen leggen ze de vis met de hand in. De verse vis wordt binnen 24 uur ingeblikt. De vis is duurzaam gevangen en verwerkt en Ze voldoen hiermee aan de hoge Europese kwaliteitseisen.

Koken met visconserven

Wist je dat je met visconserven in no-time een heerlijke maaltijd op tafel zet? Denk aan een romige pasta met tonijn of sardientjes op bais van extra vierge olijflie. Er zit zoveel smaak aan de vis, dat je er nog maar weinig aan hoeft toe te voegen. Serveer met een schijfje citroen, een pluk verse basilicum en klaar ben je. Voeg peper en zout naar smaak toe. 

En de kinderen? Zij wilden graag nog iets specialers, dus hebben we nieuwe recepten uitgeprobeerd.

Met stip op nummer 1: gefrituurde sardientjes tempura. Wil je weten hoe je ze maakt? Klik hier voor het recept.

#staysafe #culinairgenieten

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.