Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Portugese Geitenmelkzeep

Gepubliceerd op 23 februari 2020 om 15:59

Als we de reclames mogen geloven dan zijn veel industriële zeepproducten en douchegels van bekende A-merken zacht voor de huid. Helaas blijkt dit vaker dan we zouden willen geloven, een grote marketing (zeep)bubbel. Een artikel uit onder andere de Volkskrant van 3 februari 2020 drukt ons weer met de neus op de feiten. 

Zo schrijft een expert in het artikel "de meeste doucheproducten, ook synthetische vaste zepen (zoals van Dove), hebben weinig te maken met zeep. Ze bevatten vooral synthetische ingrediënten. Daar zitten behoorlijk agressieve schuimmiddelenontvetters bij die je huid uitdrogen, zoals sodium laureth of lauryl sulphate (SLS of SLES). Daarnaast zitten er vaak irriterende parfum- en kleurstoffen in. En soms zelfs plastic: ‘polymer’ op de ingrediëntenlijst." Industriële zeep wordt vaak gemaakt van sterk bewerkte vetten die nauwelijks verzorgen de huid uitdrogen. 

It takes three 
Mijn ervaring is dat het dagelijks gebruik van natuurlijke zeep, zonder parabenen de huid absoluut niet uitdroogt, maar juist verzorgt. Het brengt de natuurlijke balans van de huid terug. De huid is ons grootste orgaan en verdient met recht onze aandacht. Gezonde voeding en natuurlijke huidverzorging houden jouw en je huid in goede conditie. Ik ben dan ook supertrots op de verzorgende zepen in ons assortiment. Onze leverancier van authentieke geitenmelk zeep gebruikt 100% organische etherische olie uit de blaadjes van planten en bloemen, pure geitenmelk van een inheemse Portugese soort en biologische Extra Vierge olijfolie. Om er zeep van te maken zijn natuurlijke producten toegevoegd zoals bijenwas.

De ingrediënten hebben een verzorgende en herstellende werking op de huid. De zeep heeft ook een gunstig effect op de zeer gevoelige en geïrriteerde huid (psoriasis en eczeem). De geitenmelk zeep is verpakt in een Portugees sardineblikje met vrolijk design. Bij uitstek geschikt als leuk cadeau voor jezelf of een ander. 

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Stuur je mail naar info@portugalxclusives.nl.  

 

Bekijk hier alle cadeaus. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.