Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Made with Love from Portugal

Gepubliceerd op 10 januari 2020 om 23:18

Dat onze delicatessen en cadeau-artikelen uit Portugal komen is inmiddels wel bekend. Toch wil ik je graag meer vertellen over de herkomst van onze producten. Wat maakt ze zo bijzonder?

Pure passie

Handgemaakt, traditioneel, authentiek, duurzaam en eigentijds. Deze waarden vind je terug in ons assortiment. 

Onze samenwerkingspartners bestaan veelal uit familiebedrijven waarvan de een groter is dan de andere. Of we nu spreken met de directie van een 20-man tellend familiebedrijf dat al generaties lang de kennis doorgeeft, of de creatieve oprichtster van een coöperatie van biologische groenten- en fruittelers. Ze hebben één ding gemeen. En dat is de passie voor hun producten en de trots voor Portugal. Hierover raken ze niet uitgepraat en wij inmiddels ook niet meer.

Hoge kwaliteit

We zijn gecharmeerd van de hoge kwaliteit, de authenticiteit en de moderne look waarmee ze de producten een nieuw leven hebben ingeblazen. Voorop staat dat alle producten voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen en certificeringen in de EU. Ook in Portugal behoren ze tot het hogere segment streekproducten, delicatessen en bijzondere artikelen. Je vindt ze niet zomaar in de supermarkt, maar in biologische winkels en luxe cadeaushops.

De unieke producten en culinaire verrassingen vormen samen de leukste cadeaus die we met zorg en plezier voor je hebben uitgezocht. Een cadeau van PortugalXclusives is daarom zo bijzonder.

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op. Stuur je mail naar info@portugalxclusives.nl.  

 

Bekijk hier alle cadeaus. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.