Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Portugese smaken

Gepubliceerd op 7 december 2019 om 10:45

Ben je benieuwd naar onze Portugese lekkernijen? Maar weet je niet hoe ze te gebruiken? Met onze voordeel verpakkingen kun je eenvoudig verschillende producten uitproberen. En als bonus doen we er gratis suggesties voor je bij :-). Is dat niet gemakkelijk?

Portugese kruiden, zeezout en meer

Een veelgestelde vraag die we krijgen  is "waar kan ik de producten voor gebruiken?" Het antwoord hierop is eenvoudig. Je hoeft geen chefkok te zijn èn je hoeft ook geen kennis te hebben van de Portugese keuken (hoewel ik je die wel kan aanbevelen). Je kunt de biologische kruiden, het zeezout met aroma of de kruidenmixen namelijk heel gemakkelijk vervangen of toevoegen aan producten die je nu al gebruikt. Denk aan Je salade, een pastaschotel, een lekkere verwarmende stoofpot, en meer. 


Proef het verschil

Onze Portugese producten zijn authentiek, biologisch en echte smaakboosters. Hiermee maak je van elk gerecht iets bijzonders. Je hoeft er minder van te gebruiken, maar je krijgt juist meer smaak. Zet je smaakpapillen aan het werk en geniet bewust. Proef ook onze sardientjes en tonijn in blik. Ze zijn met de hand ingelegd voor een nog betere kwaliteit. En dat proef je. Tongstrelend lekker in bijvoorbeeld een maaltijdsalade of bij de borrel. 

Heb jij een leuk recept dat je gemaakt hebt met een van onze producten? We zijn reuze benieuwd. 

Bekijk hier alle delicatessen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.