Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

The joy of giving

Gepubliceerd op 16 november 2019 om 13:48

The joy of giving. Herken je dit? Het gevoel van blijdschap dat je krijgt als je een ander verrast met een cadeau. Een cadeau waarmee je laat zien dat je het met zorg hebt uitgezocht. Een cadeau met een verhaal. En hoe fijn is het als het ook nog eens uniek is en niet in de schappen van alle bekende winkels ligt. Heel fijn! 

Exclusieve cadeaus

Alleen ontbreekt het je soms aan tijd en inspiratie. En rijst de vraag wat kan ik geven? Ik herken dit gevoel als geen ander. Met PortugalXclusives denken we met je mee. Je vindt bij ons stijlvolle geschenkdozen met bijzondere Portugese delicatessen en cadeau artikelen voor hem of haar. We vinden het steeds belangrijker om te weten waar onze producten vandaan komen. En hoe ze zijn geproduceerd. Steeds meer erkennen we kwaliteit boven kwantiteit. 

De door ons geselecteerde leveranciers zijn voornamelijk familiebedrijven die authentiek Portugese en overwegend biologische producten produceren. Onze producten zijn uniek. Je vindt je ze niet zomaar in de schappen van de bekende winkelketens. Ze zijn daarom bij uitstek geschikt als cadeau.

Kies uit een geschenkdoos met typisch Portugese smaken met onder andere Extra Vierge olijfolie, biologische kruiden, of een verzorgend wellness pakket met luxe handgemaakte zeep van ezelinnenmelk of geitenmelk.

Of ga voor een theepakket met de enige thee uit Europa afkomstig van de Portugese Azoren. De producten zijn met zorg door ons uitgezocht en al een cadeautje om te zien!

Heb je hulp nodig bij het kiezen of samenstellen van jouw unieke cadeau? Neem gerust contact met ons op via info@portugalxclusives.nl.  We helpen je graag verder. 

 

The joy of giving!

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Jan van Riel
2 jaar geleden

verkopen jullie witte fijn