Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Thee uit Portugal

Gepubliceerd op 29 september 2019 om 22:08

Nu de herfst weer zijn intrede heeft gedaan krijgt de theepot bij ons weer een prominente plek op tafel. Met een heerlijke kop dampende thee achter de laptop of lekker op de bank. Dit geeft me een gevoel van comfort. Met zijn allen drinken we heel wat koppen thee op een dag. En mooi meegenomen dat het ook nog eens gezond is. 

Azoren thee

In de prachtige heuvels van het eiland São Miguel op de Portugese Azoren ligt Europa's groene schat verborgen. In het perfecte wisselvallige klimaat van de Azoren gedijt hier de oudste biologische theeplantage. Als sinds 1883 verbouwen de boeren thee van zeer hoge kwaliteit. De meeste thee die we in onze winkels vinden komt uit Azië. Maar dat we in Europa ook thee verbouwen is wel heel bijzonder. Een product om trots op te zijn. 

En als het bijzonder, biologisch, verrukkelijk is èn uit Portugal komt, mag het natuurlijk niet ontbreken in ons assortiment. De losse Azoren thee is er in de varianten groene thee en zwarte thee in een zeer decoratief theeblik.

Probeer ook onze typisch Portugese kruidenthee van citroenmelisse, olijfbladeren, Amalia mix; een rijk bouquet van zoete bloemen en verfrissend citroengras. Onze thee is biologisch en van hoge kwaliteit. En dat proef je!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.