Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

Authentiek Portugese zeep

Gepubliceerd op 21 september 2019 om 12:19

Onze badkamer was een toonbeeld van bontgekleurde flessen douchegel, doucheschuim en douchecrème in vele varianten. In een gezin van 4 personen stond er immers voor ieder wat wils.

Tegenwoordig ziet dit er heel anders uit. Sereen als in een luxe wellness oord staat er een zorgvuldige selectie van natuurlijke huidverzorgingsproducten die we allemaal kunnen gebruiken.

Dit is een afbeelding die de productie van handgemaakte zeep uit Portugal.

Sinds mijn kennismaking met o.a. ezelinnenmelkzeep ben ik om. Ja, je leest het goed "zeep" een ouderwets stuk zeep. Ik doe niet alleen mijn droge en gevoelige huid een plezier met deze zachte hydraterende zeep maar, ik ben ook nog eens milieubewust bezig. De plastic flessen hebben plaatsgemaakt voor een stuk zeep omwikkeld in mooi lapje linnen. Een eyecatcher! Ons hele gezin is over op natuurlijke zeep uit Portugal. Goed voor ons en voor de planeet. 

Portugal staat bekend als authentieke zeepproducent. Door de belangstelling van internationale sterren zoals Ophra Winfrey, is de Portugese zeep populair bij toeristen. In de gift shops en chique warenhuizen vind je ze in vele varianten terug in luxe verpakkingen en de lekkerste geuren. Er is een comeback van natuurlijke klassiekers zoals ezelinnenmelkzeep en geitenmelkzeep die op kleinere schaal op traditionele wijze met de hand worden gemaakt. Door de eigentijdse uitstraling en aandacht voor de gunstige eigenschappen, is deze zeep weer helemaal hip èn ook nog eens verantwoord. Je vindt ze in ons assortiment. Onze ezelinnenmelkzeep en geitenmelk zeep zijn volledig vrij van chemische toevoegingen. De zeepproducten hebben het officiële keurmerk van ambachtelijke producten. 

Wist je dat je met een stuk zeep langer doet dan een gemiddelde fles douchegel? En als leuke bijkomstigheid ruikt de badkamer langdurig naar de heerlijkste bloemen en kruiden. 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Maya
3 jaar geleden

Dag Panthera,
Ben heel erg benieuwd met de rozengeur. Heel veel succes met t verkoop.
Liefs Maya

Theadora Peters
2 jaar geleden

Verrukkelijke , gezonde produkten, heb het ondervonden! Ik kan het weten omdat ik het heb geproefd, geen E nummers in de produkten, maar puur natuur. De zeep, is een weldaad voor mijn huid, helend, en zacht, en laat een overheerlijke geur achter. De thee in diverse smaken, zijn nergens anders te verkrijgen en niet te vergelijken, met wat ik altijd heb gebruikt. Ook Bobby, die een fijnproever is, geniet er ook van , en de jams zijn bijna weer op! :)