Gratis verzending in Nederland vanaf € 50

dit is een afbelding van een stuk natuurlijke olijfzeep uit Portugal

Premium Shampoo bars

Onze gecertificeerde shampoo bars zijn handgemaakt en 100% plantaardig. Geschikt voor ieder haartype van krullend tot steil haar.

Waarom zou je een shampoo bar gebruiken?

Een shampoo bar, ook wel solid shampoo of haarzeep genoemd, is compact en veel zuiniger in gebruik dan de traditionele vloeibare shampoos, die voor een groot deel uit water bestaan. Ze zitten bomvol biologische ingrediënten, pure essentiële oliën en natuurlijke aroma's. Met de juiste haarverzorging geef je jouw haar meer volume, een natuurlijke glans en een gezonde hoofdhuid. 

Ervaar het zelf. Maak snel kennis met deze topproducten en verander jouw beauty-rituelen vandaag nog. Doe je mee?

dit is een afbelding van een shampoo bar met houtskool en etherische dennenolie. Handgemaakt in Portugal

Luxe zeep uit Portugal

Het unieke karakter van Portugese zeep begint in het productieproces. Het is een traditioneel vakmanschap waar de hoge kwaliteit van de zeep wereldwijd bekend om staat. Alleen de meest authentieke zeepmakers hebben de kennis, die van de oorspronkelijke generaties komen. Dit maakt de zepen zo bijzonder. Onze biologische zepen zijn mild en ze hebben een geweldig verzorgend effect op je huid. Geschikt voor de dagelijkse verzorging van je lichaam, waaronder ook de gevoelige huid van je gezicht. 

Gun jezelf de beste huidverzorging en ervaar een vleugje van de rijke geschiedenis. Laat je natuurlijke schoonheid stralen. 

Wist je dat?

Onze partner is sinds augustus 2018 lid van 1% voor de Planeet. Door deel uit te maken van dit initiatief wordt 1% van de jaarlijkse omzet gebruikt om milieuorganisaties zonder winstoogmerk te helpen, die vooraf zijn goedgekeurd door 1% voor de Planeet.

Dit is een afbeelding van 1 % for the planet